Lloret De Mar, Costa Brava

Gran Hotel Don Juan Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 866 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Gran Hotel Don Juan Resort ligger centralt i Lloret de Mar på den vackra Costa Brava-kusten. Med bara 50 meter till centrum och 400 meter till stranden behöver du aldrig ta dig långt för att hitta det du behöver. Hotellet har två pooler, tre restauranger och luftkonditionering för att erbjuda svalka mot den spanska hettan. Under högsäsongen driver hotellet också en barnklubb för de yngre gästerna med spring i benen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 127 km från Barcelonas flygplats och 42 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum, superiorrum eller sviter. Hotellet består av tre byggnader och standardrummen är belägna i två av dem, och superiorrummen och sviterna i ett av dem. Samtliga har luftkonditionering, tv och telefon.

Mat & dryck

I hotellets luftkonditionerade huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också två andra restauranger, samt flera barer där du kan beställa olika sorters drycker, smörgåsar, hamburgare och snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På solterrassen finns en utomhuspool, omgiven av solstolar, och du kan också bada i inomhuspoolen (uppvärmd vintertid). Det finns även ett tv-rum och du kan spela bordtennis och biljard. Mellan juni och september finns en barnklubb för hotellets yngre gäster. Ett underhållningsprogram finns också med aktiviteter både dag- och kvällstid.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Cykeluthyrning

  • Valutaväxling

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.