Aktuell information gällande coronaviruset
Blanes, Costa Brava

Esplendid

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 408 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På hotell Esplendid bor du endast 300 meter från stranden i den populära semesterorten Blanes på Costa Brava. Hotellet är något slitet och passar dig som föredrar ett centralt, strandnära läge och hellre lägger semesterkassan på nöjen och god mat. En kort promenad från hotellet hittar du en stor mängd olika aktiviteter, butiker och restauranger. Hotellet har under juli och augusti även ett underhållningsprogram för både stora och små.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 87 km från Barcelonas flygplats och 31 km från Gironas flygplats.

Boende
Du bor här i rum med telefon, tv, badrumsartiklar och luftkonditionering. Trådlöst Internet finns tillgängligt mot en avgift. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & Dryck
På hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Här finns även en bar som är öppen kvällstid där du kan njuta av alkoholfria drycker så som juicer och läsk.

Var vänlig notera att hotellet inte serverar alkohol.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har en stor solterrass med solstolar, parasoll och en utomhuspool. Det finns även ett gym, en inomhuspool och en bastu. Aktiviteter som tennis, squash och pingis erbjuds även. Hotellets personal anordnar vattenaktiviteter i poolen så som volleyboll och basket. Under juli och augusti finns även underhållning både dag- och kvällstid för både barn och vuxna.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet (mot avgift)
- Parkering
- Varuautomat (snacks)
- Bagageförvaring
- Utflyktsdisk
- Biluthyrning
- Luftkonditionering
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.