Calpe, Costa Blanca

Hipocampos Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 82 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni i ett lägenhetskomplex precis på Levante-stranden i den lugna semesterorten Calpe. Orten är en gammal fiskeby och är känd för att ha tre av de mest vackra stränderna på Costa Blanca-kusten. På Hipocampos bor ni i välutrustade lägenheter med luftkonditionering, kök och tvättmaskin. Hotellet har en utomhuspool med solterrass och under vintermånaderna håller hotellets spa öppet – här kan du få behandlingar eller simma i inomhuspoolen.

**Från och med 11/9/2017 så är receptionen i TURMALINA Apartments. Receptionen i Hipocampos Apartments är öppen varje dag mellan 23/6/2017 – 10/9/2017 mellan kl. 9 – 22. Utanför dessa öppettider så hämtas nycklarna från TURMALINA Apartments.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Ni bor precis på Levante-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 80 km från flygplatsen.

Boende
Här bor ni i tvårums-, trerums-, fyrarumslägenheter med spis, kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, satellit-tv, tvättmaskin och luftkonditionering. Lägenheterna städas innan er vistelse, men inte under. Lakan och handdukar byts en gång i veckan.

Mat & Dryck
Här kan ni välja mellan att laga er egen mat i er lägenhet eller promenera in till någon av ortens restauranger eller barer. Närmsta mataffär ligger 150 meter bort.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en utomhuspool som är öppen under sommaren och ett spa med inomhuspool som håller öppet under vintern.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WIFI
- Parkering

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.