Benidorm, Costa Blanca

Sol Pelicanos Ocas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 8978 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Sol Pelicanos Ocas passar perfekt om man vill ha en riktig familjesemester i Benidorm. Här kan barnen gå på upptäcktsfärd med familjen Flinta i hotellets egna äventyrsland. Komplexet består av två systerhotell, Sol Pelicanos och Sol Ocas. Här finns en barnpool och två större pooler varav man kan spela vattensporter i en av dem. Dessutom ligger stranden bara 300 meter från hotellet om man hellre vill bada i havet. Man bor i ljusa rum med fräscha och rymliga badrum. Värt att nämna är att den engelska semesterserien Benidorm spelas in på hotellområdet.

**Observera att renoveringsarbeten pågår av utomhusterrassen på hotellet, mellan 26 november och 21 december 2018. Alla hotellområden kommer att vara öppna under den här perioden och ljudstörningarna förväntas vara minimala.**

Hur långt är det till närmsta strand?
300 meter

Avstånd från närmsta flygplats
50 km från flygplatsen i Alicante.

Boende
Man bor i stilrent inredda rum, med stora badrum (m. antingen badkar eller dusch). På rummen finns luftkonditionering, balkong, satellit-tv, rumsservice, värdekåp, minikyl, hårtork och badrumsartiklar.

Mat & Dryck
Här finns två bufférestauranger som serverar större måltider. På området finns dessutom en snackbar som serverar lättare mål/mellanmål som t ex pizza, smörgåsar, sallader och hamburgare. Är man törstig finns hotellets huvudbar samt en poolbar med en swim up-del.

All Inclusive på Sol Pelicanos Ocas
I all inclusive-paketet ingår frukost, lunch och middag, serverade som buffé i huvudrestaurangerna. Man kan äta varma och kalla snacks från snackbaren (10:30-13:00, 15:30-18:00, 22:00-23:00) och beställa dryck från alla hotellets barer. Dryckutbudet består av läsk, juice, varma drycker och lokalt producerade alkoholhaltiga drycker. Internationella spritmärken finns tillgängliga mot avgift. Glass serveras under dagen, till både barn och vuxna.

Aktiviteter & Underhållning
Hotellet har en barnpool och två stora pooler. En av de större poolerna är en aktivitetspool där underhållningsteamet ofta håller i olika aktiviteter och sporter, som vattenpolo, volleyboll och vattengympa. Den andra poolen är härligt lagunformad och här finns tre jacuzzis i anslutning. För barnen finns förutom barnpoolen ett äventyrsland med Familjen Flinta-tema. Här kan barnen ta del i olika sporter och prova på att pyssla och laga mat tillsammans med sin familj.

Hotellets barnklubb, som är öppen under högsäsongen, har ett underhållningsprogram där barnen blir indelade i åldersgrupperna 5 – 7 år och 8 – 10 år. Aktiviteterna och underhållningen är anpassade till respektive åldersgrupp.

**Vänligen observera att svensexor och möhippor inte är tillåtna på hotellet.**

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Valutaväxling
- Internet
- Bagageförvaring
- Tv-rum
- Uttagsautomat
- Bibliotek
- Butiker

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan