Benidorm - Magic Aqua Rock Gardens, Costa Blanca

Magic Aqua Rock Gardens

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2663 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Magic Aqua Rock Gardens har ett bra läge nära till både stranden och Benidorms centrum. Hotellet har ett afrikanskt tema och passar perfekt för familjer med sitt roliga poolområde med flera vattenrutschbanor. Juni till september (och när vädret tillåter) har hotellet dessutom en takterrass för endast vuxna med ett relaxområde med jacuzzi.

Benidorm är en stor semesterort, välkänd för sitt vimmel. Här har du nära till barer, restauranger och shopping.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här bor du i rum som alla har luftkonditionering, tv, telefon och internet. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan. Du ka även välja att bo i rum med havsutsikt.

**Observera att hotellet inte tillåter svensexor och möhippor.**

Mat & dryck
Hotellkomplexets restaurang är öppen från 08:00 fram till midnatt och serverar alla måltider som buffé. Du kan välja att bo med All Inclusive. Vid förfrågan kan vegetariska och specialkost tillgodoses (vid reservation 24 timmar innan). Hotellet har även flera barer där du kan beställa snacks, glass och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har ett stort poolområde med två pooler, en vattenpark med vattenrutschbanor och en barnpool med vattenlekplats och mindre rutschbanor. På solterrassen finns också en jacuzzi, solsängar och parasoll. Ett område endast för vuxna finns även. Du kan också träna på gymmet eller koppla av på hotellets spa (åldersgräns 16 år). För barnen finns lekplats och barnklubb (aktiv under sommarmånaderna).

**Observera att vattenparken endast är öppen under högsäsongen (från 1 maj till 31 oktober, samt under påsken). Öppettider kan variera beroende på väder.**

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Bagageförvaring
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan

Liknande hotell