Benidorm - Magic Aqua Rock Gardens, Costa Blanca

Magic Aqua Rock Gardens

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2473 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Magic Rock Gardens har ett bra läge nära till både stranden och Benidorms centrum. Hotellet har ett afrikanskt tema och passar perfekt för familjer med sitt roliga poolområde med flera vattenrutschbanor. Juni till september (och när vädret tillåter) har hotellet dessutom en takterrass för endast vuxna med ett relaxområde med jacuzzi.

Benidorm är en stor semesterort, välkänd för sitt vimmel. Här har ni aldrig särskilt långt bort från barer, restauranger och shopping.

Hur långt är det till närmsta strand?
Stranden Levante ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här bor ni i rymliga rum som har luftkonditionering mellan maj och oktober. På rummen har ni också satellit-tv, minikyl, vattenkokare och ett badrum utrustat med hårtork. Internet finns också kostnadsfritt över hela hotellområdet, inklusive rummen.

Mat & Dryck
Hotellkomplexets restaurang är öppen från 8:00 fram till midnatt och serverar alla måltider som buffé. Vid förfrågan kan vegetariska och specialkost tillgodoses (vid reservation 24 timmar innan). Hotellet har 6 barer varav 3 är öppna under vintermånaderna. Om ni väljer att bo med All Inclusive ingår alla måltider, samt snacks. Barn kan äta obegränsat med glass från 10:00 fram till midnatt och fika serveras om eftermiddagarna. Lokalt producerade drycker ingår också i All Inclusive-programmet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har två härliga pooler, samt jacuzzi och ett mindre gym. Ni kan även spela bordtennis, biljard och kasta pil. För barnen finns lekplats och barnklubb (aktiv under sommarmånaderna).

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- TV-rum
- Tvättservice
- Cykeluthyrning
- Valutaväxling
- Bibliotek

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan

Liknande hotell