Benidorm - Magic Aqua Rock Gardens, Costa Blanca

Magic Aqua Rock Gardens

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4929 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Magic Rock Gardens Hotel har ett bra läge nära till både stranden och Benidorms centrum. Hotellet har ett afrikanskt tema och passar perfekt för familjer med sitt roliga poolområde med flera vattenrutschbanor. Juni till september (och när vädret tillåter) har hotellet dessutom en takterrass för endast vuxna med ett relaxområde med jacuzzi.

Benidorm är en stor semesterort, välkänd för sitt vimmel. Här har du nära till barer, restauranger och shopping.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor du i rum som alla har luftkonditionering, tv, telefon och internet. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan. Du kan även välja att bo i rum med havsutsikt.

**Observera att hotellet inte tillåter svensexor och möhippor. Gruppbokningar för fler än två rum under samma namn är inte heller tillåtna. För familjebokningar måste gäster boka två rum och därefter eventuellt tredje och fjärde rum separat under någon annan i sällskapets namn. Hotellet kommer att avboka alla bokningar med fler än två rum i samma namn.**

Mat & dryck

Hotellkomplexets restaurang är öppen från 08:00 fram till midnatt och serverar alla måltider som buffé. Du kan välja att bo med All Inclusive. Vid förfrågan kan vegetariska och specialkost tillgodoses (vid reservation 24 timmar innan). Hotellet har även flera barer där du kan beställa snacks, glass och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett stort poolområde med två pooler, en vattenpark med vattenrutschbanor och en barnpool med vattenlekplats och mindre rutschbanor. På solterrassen finns också en jacuzzi, solsängar och parasoll. Ett område endast för vuxna finns även och du kan också träna på gymmet. För barnen finns lekplats och barnklubb (aktiv under sommarmånaderna).

**Observera att vattenparken endast är öppen under högsäsongen (från 1 maj till 31 oktober, samt under påsken). Öppettider kan variera beroende på väder och längdrestriktioner finns.**

**Gäster som bor med Ultra All Inclusive i minst 7 nätter kan ta del av gratis utflykter som anordnas.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell