Benidorm, Costa Blanca

Dynastic

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2038 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Hotel Dynastic är ett omtyckt hotell i Benidorm, med fina poolområden och spafaciliteter. Här bor du i Rincon de Loix, ett område som är känt som den mer moderna delen av Benidorm. Här finns en härlig strand där man kan prova på en rad olika vattensporter. Restauranger finns av alla dess slag och du har nära till stadens mest populära nattklubbar i Levante.

**Gällande gruppbokningar: Om du vill boka fler än tre rum, eller fler än sex gäster, så behöver du kontakta vårt säljteam på nummer 08 – 503 364 18. Dessa bokningar kräver direkt bekräftelse från hotellet, som kommer att behöva namnen på alla resenärer. En deposition på 20% av boendekostnaden tillkommer även. För bokningar för fler än 15 personer så behöver vårt säljteam också kontakta hotellet angående avbokningsregler. Om du behöver göra ändringar för din bokning så behöver du avboka din ursprungliga bokning och göra en ny med de nya detaljerna, vilket innebär en avgift för mellanskillnaden samt eventuella administrationskostnader.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger endast 600 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 57 km från Alicantes flygplats.

Boende
Här bor du i ljusa, rymliga rum, med badrum, telefon, luftkonditionering, satellit-tv, valbart värdeskåp, minibar, hårfön och stor terrass. Hotellet är handikappanpassat.

Mat & Dryck
På hotellet finns en restaurang som serverar både lokala och internationella rätter. Här har man även showcooking ett par kvällar i veckan, samt en bar lounge där man kan bli serverad alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker.

All Inclusive på Hotel Dynastic
All Inclusive-programmet består av frukost (08:00-10:00), lunch (13:00-15:00) och middag 19:30-21:30, serverat som buffé inne på restaurangen. Vid måltider serveras vatten, läsk öl, vin och sangria. Snacks som varmkorv, smörgåsar, hamburgare, pommes frites och glass finns tillgängligt i restaurangen mellan måltider.

Aktiviteter & Underhållning
Hotellet har en stor solterrass med två pooler, varav en har en avgränsad del för barn, ett trädgårdsområde, solstolar och parasoller. Här finns även en lekplats, område med internet, olika spel och ett gym. Hotellets spafaciliteter består bland annat av en bastu, ångbad, inomhuspool, jacuzzi, skönhetssalong. I hotellets närhet gam man spela golf, rida, eller prova på vindsurfing, segling och dykning.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Rumservice
- Butiker
- TV-rum
- Valutaväxling
- Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan