Alicante, Costa Blanca

Maya Alicante

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1919 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni precis nedanför Alicantes vackra slott Santa Barbara, 7 minuters promenad från stranden och 10 minuters promenad från stadskärnan. Hotellet har utomhuspool (öppen under sommarmånaderna), gratis wifi och ett gym. För barnen finns barnpool och ett litet lekrum. I juli och augusti håller hotellpersonalen i ett underhållningsprogram för barn och vuxna. Hotellet har en restaurang som serverar lokal och internationell mat och ett café.

Hur långt är det till närmsta strand?

Stranden ligger ca 500 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13,8 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor ni i rymliga och fräscht inredda rum. Ni kan välja mellan att bo i dubbelrum, superior-dubbelrum, trippelrum, juniorsvit och svit. Alla rum har gratis wifi, satellit-tv, luftkonditionering, badrum, telefon, värdeskåp och minibar. I sviterna har ni egen jacuzzi.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar internationell och Medelhavsinspirerad mat och en cafeteria som serverar mindre rätter och dryck.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en pool (öppen mars-oktober), med omgivande solterrass. Här finns även en tennisplan och ett gym. Under juli och augusti anordnar hotellpersonalen ett underhållningsprogram för barn och vuxna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI

  • Tvättservice

  • Parkering

  • Handikappanpassade rum (på förfrågan)

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.