Alicante, Costa Blanca

Hospes Amerigo

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2045 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hospes Amérigo erbjuder en exklusiv hotellupplevelse i centrala Alicante. Hotellet huserar i en elegant historisk byggnad i stadens äldre stadsdel. Ett strandnära läge kombineras dessutom med förstklassiga faciliteter, som ett spa uppe på takterrassen, ett välutrustat gym och snygga hotellrum med höga tak och stora fönster. Hotellet har en gourmetrestaurang som serverar god mat, samt en lobbybar som serverar tapas och mindre rätter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 450 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12,6 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor ni i snyggt inredda rum med högt i tak och stora eleganta fönster. Alla rum har tv med dvd, gratis wifi och modernt badrum.

Mat & Dryck

På Hospes Amérigo serveras god mat i gourmetrestaurangen Monastrell och i hotellets lobbybar serveras populära tapas. På hotellets takterrass finns även en loungebar, med vacker utsikt över staden, som serverar cocktails och andra drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Hospes Amérigos takterrass finns ett spa med en inomhuspool och massagebänkar som står under glastak, en bastu och ett fint loungeområde med soffor och fåtöljer. Ni kan även få härliga behandlingar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (gratis)

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.