Albir, Costa Blanca

Kaktus Albir

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 891 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell ligger precis vid stranden och erbjuder ett fint poolområde med en pool för både vuxna och barn. Om vintern täcks poolen och värms upp. Hotellet har även ett gym för er som vill träna på semestern och erbjuder underhållning varje kväll utom på måndagar. Inne på hotellets bufférestaurang serveras Medelhavsinspirerade rätter. Vid poolen ligger en trevlig snackbar där det ofta spelas levande musik. Ni bor i dubbelrum med tv, luftkonditionering och balkong. Hotellet ligger på gångavstånd från Albirs lokala centrum och 8 km från Benidorm.

Albir är en liten modern semesterort på Costa Blanca-kusten med ett lugnt nöjesliv som främst består av restauranger och barer. Från Albir tar man sig enkelt in till Benidorm med lokalbuss nr 10 – bussresan tar ca 20 minuter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 63 km från Alicantes flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha rum med luftkonditionering, balkong, tv, hårtork och badrum.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang som serverar goda Medelhavsinspirerade rätter. Vid poolen finns även en snackbar där ni kan beställa dryck eller något litet att äta.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På detta hotell finns en pool för vuxna och barns om täcks och värms upp under vintermånaderna så att man kan njuta av den även då. Här finns även ett gym för den som vill träna på semestern, samt en lekplats för barn. Hotellets egna värdar håller i underhållning varje kväll utom på måndagar. På fredagar och lördagar håller de i populära shower.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.