Carvoeiro, Costa de Algarve

Rocha Brava

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 817 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Rocha Brava är ett stort lägenhetshotell på Algarvekusten! Här bor ni fräscht i två- eller trerumslägenheter med tillgång till tre olika poolområden omgivna av solstolar och grönskande trädgårdar. På hotellet hittar ni dessutom ett snabbköp där ni kan köpa mat för att laga själv samt en restaurang där ni kan äta både Portugisisk och internationell mat. Hotellet erbjuder transport till den närliggande stranden och in till Carboeira.

Rocha Brava ligger avsides och passar bra när man vill ha en avslappnad semester på ett fräscht hotell där det mesta finns inom hotellområdet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Centeanes strand ligger 1 km bort och Carvalho strand ligger 2 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Faro flygplats ligger 60 km från hotellet.

Boende

Här bor ni i två- eller trerumslägenheter med välutrustat kök samt tvättmaskin. I lägenheterna har ni vardagsrum och ett respektive två sovrum.

Mat & Dryck

På Rocha Brava hittar ni en à la carte-restaurang samt en snackbar där ni kan äta lättare måltider. På hotellet finns även ett snabbköp där ni kan köpa mat och tidningar. Vid bokning av halvpension ingår inte dryck.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här hittar ni tre pooler (varav en är uppvärmd om vintern), barnpool, tennisplaner (lektioner tillgängliga) och barnklubb maj-september. För er vuxna finns möjlighet att gå massage eller skönhetsbehandlingar. Hotellet har också en egen golfbana, Crazy Golf Course, med nio hål. Avgift för att spela samt deposition för klubbor/golfbollar tillkommer.

Hotellet kör buss till närmsta strand och in till närliggande Carboeira.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WIFI, gratis i allmänna utrymmen

  • Cykeluthyrning

  • Biluthyrning

  • Parkering

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.