Sliema, Malta

Windsor

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1127 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Windsor ligger centralt i den välbesökta turistorten Sliema. Här bor du en kort promenad från både strand och Maltas nöjesliv. Hotellet är något slitet och passar dig som gärna sparar in på boendet och hellre lägger semesterkassan på annat. Då hotellet är populärt bland ungdomar så kan det vara högljutt i högsäsong. Är du däremot ute efter en kompisresa och vill bo nära till allt så passar det dig perfekt.

Hotellet har officiellt fyra stjärnor, men vi på eBeach anser att det håller en trestjärnig standard.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 50 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 5 km från Maltas flygplats

Boende

Du bor här i enkelt inredda rum. Standardrummen har hårtork, luftkonditionering (mellan juli – september), minibar, tv, telefon och radio. Superiorrummen har förutom detta även gratis Internet samt möjligheter att göra kaffe och te. Hälften av rummen är rökfria, resterande tillåter rökning. Städning sker 7 dagar/vecka.

Mat & Dryck

Restaurangen ”The Corner” ligger intill hotellet och där serveras en frukostbuffé dagligen. De har även lunch och middag i bufféform med internationella rätter. I orten Sliema finns även en mängd olika matställen om du hellre föredrar att äta ute. En hotellbar finns även som serverar olika drycker och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett soldäck med utomhuspool. Inomhus hittar du även en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och gym.

Övriga Tjänster

  • 24 timmarsreception

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.