Qawra, Malta

Qawra Point Holiday Complex

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 200 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt och något slitet hotell, med bra läge och användbara faciliteter. Stranden hittar ni bara en kort promenad bort och Bugibba square, med butiker, kaféer och barer ligger också nära. Ni bor i lägenheter med enkel kokvrå där ni kan förbereda smårätter. På hotellet hittar ni även en restaurang som serverar buffé till frukost och middag och ett kafé som är öppet hela dagen. På takterrassen hittar ni en pool omgiven av solstolar. Mot en avgift kan man använda hotellets internet.

Qawra är tillsammans med Bugibba och Xemxija de orter som utgör St Pauls-bukten på Malta. Orten är populär bland turister och erbjuder sol och bad, shopping och trevliga barbesök.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger ca 250 meter från ortens strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 22 km från Maltas flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårums- eller trerumslägenheter med ett vardagsrum och ett, respektive två sovrum. Alla lägenheter har balkong, badrum, satellit-tv, radio, fläkt, hårfön och kylskåp med frysfack. Mot avgift finns WiFi, telefon, luftkonditionering, värdeskåp och kaffe/te. I lägenheterna finns även en enkel kokvrå med mikrovågsugn.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar frukost och middag som buffé. Här finns även ett kafé som har öppet hela dagen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två små pooler, varav en ligger uppe på takterrassen. Hotellet har också ett internetcafé som ni kan använda mot avgift. I hotellets spelrum kan ni bland annat spela biljard.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Internethörna (avgift)

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.