Qawra, Malta

Qawra Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2962 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni precis vid havet i Qawra på Malta. Hotellet ligger nära både strand och centrum och erbjuder två utomhuspooler varav en är barnpool. Här finns även möjlighet att spela tennis och för barnen finns här ett aktivitetsprogram som hotellets personal håller i. Hotellet har en bufférestaurang som serverar Medelhavsinspirerad och internationell mat och en italiensk à la carte-restaurang där ni kan vänta er pasta och pizza. I poolbaren serveras dryck och snacks. Hotellet har också en egen glasskiosk, vilket uppskattas av bernen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 100 meter från hotellet och är en stenstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 21 km från Maltas flygplats.

Boende
Här bor ni i enkla tvillingrum inredda i varma färger. Alla rum har balkong/terrass, telefon, hårfön, satellit-tv och dusch.

Mat & Dryck
Här finns en bufférestaurang som serverar Medelhavsinspirerad och internationell mat. Om ni är ute efter att äta à la carte erbjuds detta på hotellets italienska restaurang. I poolbaren serveras dryck, snacks och mindre måltider och i hotellets egna glasskiosk (öppen sommarmånaderna) serveras glass. Här finns även två andra barer och ett café.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här kan ni bada i någon av utomhuspoolerna (saltvatten), varav en är barnpool. Utanför högsäsong öppnar hotellet sin inomhuspool (september-juni). Mot avgift kan på på hotellet bada bastu, gå massage eller spela tennis.

För barnen erbjuder hotellet ett aktivitetsprogram under sommarmånaderna. Om kvällarna hålls även i underhållning för hela familjen.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Valutaväxling
- Internet
- Tvättservice
- Spjälsängar (på förfrågan)

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan