Mellieha, Malta

Panorama

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 724 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du letar efter ett enklare boende med centralt läge och oslagbar utsikt passar Panorama dig perfekt. Budgethotellet erbjuder rum med internet och en solig takterrass med infinitypool och en häftig panoramautsikt över staden. Passa också på att prova lokala specialiteter på restaurangen med havsutsikt. Tack vare hotellets centrala läge i Mellieha så finns också många barer, butiker och restauranger i närheten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Maltas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 56 rum som alla är enkelt möblerade och har luftkonditionering, tv, telefon, internet och hårtork. Kaffe- och tefaciliteter finns på förfrågan. Vissa rum har balkong med havsutsikt.

Mat & dryck

I hotellets restaurang med havsutsikt, The View Point, serveras såväl lokala som internationella rätter. Denna är öppen tisdag till lördag under sommarmånaderna. I området finns även ett flertal restauranger, caféer och barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets soliga takterrass finns solstolar och en infinitypool. Gratis internet erbjuds över hela hotellområdet. Inga aktiviteter erbjuds, men i och med hotellets centrala läge finns ett stort shopping- och nöjesutbud i närheten.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.