Mellieha, Malta

Panorama

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 723 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Om du letar efter ett enklare boende med centralt läge och oslagbar utsikt passar Panorama dig perfekt. Budgethotellet erbjuder rum med internet och en solig takterrass med infinitypool och panoramautsikt över staden. Passa också på att prova lokala specialiteter på á la carte-restaurangen med havsutsikt. Tack vare hotellets centrala läge i Mellieha så finns också många barer, butiker och restauranger i närheten.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 24 km från Maltas flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 56 rum som alla är enkelt möblerade och har luftkonditionering, tv, telefon, internet och hårtork. Kaffe- och tefaciliteter finns på förfrågan. Vissa rum har balkong med havsutsikt.

Mat & dryck
I hotellets á la carte-restaurang med havsutsikt, View Point, serveras såväl lokala som internationella rätter. Denna är öppen tisdag till lördag under sommarmånaderna. Det finns också en bufférestaurang samt en bar där du kan beställa olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På hotellets soliga takterrass finns solstolar och en infinitypool. Gratis internet erbjuds över hela hotellområdet. På hotellets uteservering anordnas livemusik 5 kvällar/veckan.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan