Bugibba, Malta

The Bugibba Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 651 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På The Bugibba Hotel bor du en kort promenad från stranden i St Pauls Bay på Malta. Hotellet erbjuder en mindre utomhuspool med anslutande barnpool, omgiven av en solterrass. Du bor här i enklare rum och det finns en restaurang som serverar rätter i bufféform. Hotellet passar dig som vill bo nära Bugibbas centrum, och inte har något emot ett något slitet hotell. I området finns många butiker, barer och restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 500 meter från stranden. Stenstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Maltas flygplats.

Boende

Här bor du i enkla rum eller enrumslägenheter med tv och hårtork. Vissa rum har balkong med utsikt över poolen eller trädgården. Lägenheterna har också en kokvrå med elektriska kokplattor och kylskåp.

**Observera att en deposition på 50 euro betalas vid ankomst till hotellet.**

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang som har utsikt över poolen och hotellträdgården, där frukost, lunch och middag serveras i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Under sommarmånaderna finns det också en bar där du kan beställa snacks och olika drycker, med eller utan alkohol. Tack vare hotellets centrala läge finns ett stort utbud av restauranger, caféer och barer i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en mindre pool som har en anslutande barnpool. Runt omkring finns solstolar. Det finns även en inomhuspool (inte uppvärmd) och underhållning erbjuds periodvis. Gratis internet är tillgängligt över hela hotellområdet, inklusive rummen. Du har även nära till Bugibbas nöjesliv med barer och klubbar.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.