Puerto De La Cruz, Teneriffa

Teneguia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 231 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Teneguia är ett populärt lägenhetshotell i Puerto de la Cruz på Teneriffa. Hotellet är praktiskt beläget med nära till stranden, shopping, restauranger och barer. Bland faciliteterna finns en uppvärmd pool som omringas av en stor solterrass med solstolar och parasoll. Ni bor i tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum. I er kokvrå kan ni laga egen mat så att ni inte behöver äta ute om ni inte vill. Matvaror handlar ni enkelt i närmsta mataffär som bara ligger 20 meter bort.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand heter Playa Jardin och ligger bara 310 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29,3 km från Teneriffas norra flygplats och 92,7 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum på 32 m2. I lägenheterna som har plats för 2-3 gäster har ni kokvrå, satellit-tv, enkelsängar och bäddsoffa.

Mat & Dryck

Här finns ingen restaurang på komplexet men ni bor väldigt nära det lokala restaurangutbudet och kan även laga egen mat. Närmsta mataffär ligger 20 meter från hotellets entré.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en uppvärmd utomhuspool som omringas av en solterrass med gratis solstolar och parasoll. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor bara 600 meter från ortens centrum där ni hittar massor att göra.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internethörna (avgift)

  • Bagageförvaring

  • Valutaväxling

  • Hissar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.