Puerto De La Cruz, Teneriffa

SMY Hotel Puerto de la Cruz

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1660 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni med vacker utsikt över vulkanen Teide och Atlanten. Hotellet har två vuxenpooler och en barnpool, omgivna av en solterrass. Ni bor i dubbelrum och kan välja mellan havsutsikt och utsikt mot omgivningarna. Hotellet har gym och en tennisbana för den som känner sig aktiv på semestern.

Ni bor precis i området La Paz centrum.

**Luftkonditionering är tillgängligt mellan maj och September, mellan 15.30 och 23.00 dagligen.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand är Playa Martianez som ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Teneriffas södra flygplats ligger 91 km från hotellet. De flesta av våra leverantörer flyger till Teneriffas södra flygplats och pga avståndet erbjuder vi inte alltid transfer till hotell på öns norra sida. Ni kan enkelt kolla om transfer finns genom att välja detta hotell och se om transfer erbjuds på nästa sida.

Boende

Här bor ni i dubbelrum med utsikt antingen över havet eller omgivningarna. Alla rum har tv, trådlöst internet, rumservice, värdeskåp, minibar, hårtork och badrum.

Mat & Dryck

Här finns restaurang, bar och poolbar. All Inclusive går att boka, då ingår alla måltider, samt snacks och dryck från hotellets barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet erbjuder två vuxenpooler och en barnpool. För den sportige finns gym, tennisplan samt bordtennis och biljard. Hotellets bar erbjuder dansmusik varje kväll och ett par kvällar i veckan erbjuds lokal underhållning.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet (avgift)

  • Parkering (avgift)

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.