Puerto De La Cruz, Teneriffa

Blue Sea Costa Jardin & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2818 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Sea Costa Jardin & Spa är ett familjevänligt hotell som ligger lugnt beläget, ungefär 4 km utanför Puerto de la Cruz centrum. Hotellet har en lagunliknande pool, omgiven av en solterrass och hotellets grönskande trädgård. För barnen finns små vattenrutschbanor och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter, medan de vuxna kan njuta av olika behandlingar på hotellets spa. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis och minigolf.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 26 km från Teneriffas norra flygplats och 89 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga dubbelrum med luftkonditionering, tv, hårtork och balkong eller terrass. För lite extra lyx finns det möjlighet att boka rum med utsikt mot vulkanen Teide eller juniorsviter som har vardagsrum samt exklusiva badkar.

Mat & dryck

I hotellets bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter. Du kan välja att bo med All Inclusive. Temakvällar och show cooking erbjuds också. I baren kan du beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en lagunliknande pool med en avdelad barnsektion med små vattenrutschbanor och en jacuzzi för de vuxna. Det finns också en nudistavdelning, som är avskild från övriga faciliteter. Du kan också träna på gymmet samt spela tennis och minigolf. På hotellets spa finns bland annat en isgrotta, hydroterapi och olika behandlingar. Underhållning erbjuds för både stora och små. Dagtid kan barnen delta i barnklubbens aktiviteter och kvällstid anordnar hotellets personal liveshower för hela familjen.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Frisörsalong

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.