Costa Adeje, Teneriffa

Club Hotel Riu Buena Vista

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4036 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Hotell Riu Buena Vista ligger precis vid stranden och lockar både familjer och par på grund av sitt läge men också sitt stora utbud av aktiviteter och underhållning för alla åldrar. På hotellet finns två pooler varav en har en jacuzzi hörna och det finns även en uppvärmd barnpool. Här kan du koppla av i spa avdelningen, träna på gymmet eller gå romantiska promenader längst stranden. Restaurangen serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé.

Hur långt är det till närmsta strand?
Stranden ligger ca 350 m från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Södra flygplatsen ligger ca 27 km från hotellet och den Norra flygplatsen ligger ca 90 km från hotellet.

Boende
Hotellet har 500 rum och dubbelrummen har alla balkong, telefon, luftkonditionering, satellit-TV, värdeskåp och ett minikylskåp. Familjerummen har separat vardagsrum med bäddsoffa, en extra toalett, badkar, hårfön och balkong/terrass.

Mat & Dryck
Restaurangen på hotellet serverar en varierad internationell frukost-, lunch- och middagsbuffé. I All Inclusive ingår också lättare måltider, kakor och kaffe samt lokala drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
För de allra minsta barnen finns en barnpool, lekplats och hotellets egen barnklubb. Det finns möjlighet att spela biljard, tennis och bordtennis eller varför inte testa på att dyka med tuber! I närheten finns en 18-håls golfbana samt minigolf. Hotellet har också egna träningsklasser, både i och utanför poolen.

Övriga Tjänster
- Wi-Fi
- Spa
- Badhanddukar
- 24h reception
- Barndisco
- Souvenirbutik

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.