Playa De Las Americas, Teneriffa

Los Cardones

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 338 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På detta enkla men omtyckta hotell väntar en utomhuspool och kort avstånd till Playa de las Americas strand så att ni kan välja mellan pool- och strandbad. På terrassen runt hotellpoolen finns solstolar och parasoll så att ni kan ligga och slappna av. Ni bor lägenheter eller bungalows med upp till tre rum. Alla lägenheter/bungalows har egen kokvrå och antingen balkong eller terrass. Hotellet har ett egen snabbköp där ni kan köpa enklare matvaror. Hotellet ligger bara ca 700 meter från centrum i Playa de Las Americas.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 300 meter från Playa de las Americas strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 19 km från Teneriffas södra flygplats och 82 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Ni bor i enkla lägenheter eller bungalows som ändå har det mesta. Rumstyperna är som följer här nedan. - Enrumslägenheter (studio apartments): bäddsoffa, badrum, kokvrå och balkong eller terrass. - Tvårumslägenheter och tvårumsbungalows (one bedroom apartments): sovrum med två bäddar, vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa, badrum, kokvrå och balkong eller terrass. - Trerumsbungalows (two bedroom bungalows): två sovrum med sammanlagt fyra bäddar, vardagsrum med två extrabäddar, badrum, kokvrå och balkong/terrass.

Mat & Dryck

Hotellet har ingen restaurang men ni bor nära till det lokala utbudet i Playa de las Americas där ni kan hitta allt möjligt. I er kokvrå finns också faciliteter för att laga egen mat. Hotellet har ett egen snabbköp där ni kan köpa enklare matvaror.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här hittar ni en fin pool som omges av en solterrass. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men med närheten till stranden, strandpromenaden och Playa de las Americas centrum är det enkelt att hitta något att göra. Golfbanan Las Americas ligger dessutom bara 2 km från hotellet.

Övriga Tjänster

- 24-timmarsreception - Bagageförvaring - Valutaväxling - Cykeluthyrning - Snabbköp Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.