Playa De Las Americas, Teneriffa

Las Floritas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 919 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Las Floritas är ett enklare lägenhetshotell med bra läge i turistorten Playa de las Américas på Teneriffa. Här har du bara 600 meter till Las Palmeras-stranden och en kort promenad till barer, restauranger och butiker. Du bor i lägenheter med ett eller två sovrum, där du enkelt kan laga dina egna måltider. På solterrassen finns en vallgravsliknande pool med barnpool och en poolbar där du kan beställa svalkande drycker. Om du är golfintresserad ligger en golfbana bara två minuter bort till fots.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18 km från Teneriffas södra flygplats och 81 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 179 lägenheter med ett eller två sovrum. Samtliga har vardagsrum, badrum och en kokvrå med kylskåp, ugn, brödrost och spis. I lägenheterna hittar du även tv och balkong eller terrass. Handdukar byts två gånger/veckan och sängkläder byts en gång/veckan.

Mat & dryck

Här finns en bar där du kan beställa snacks och olika drycker. Hotellet har ingen restaurang, men du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheter eller besöka de många matställena i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har hela sex pooler, varav en barnpool, som är sammanlänkande av små floder i form av en vallgrav runt hotellet. Solstolar och parasoll finns på solterrassen (gratis) och vid de närliggande stränderna (mot en avgift). För den golfintresserade finns en golfbana bara två minuters promenad från hotellet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.