Playa De Las Americas, Teneriffa

Cleopatra Palace Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3248 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Cleopatra Palace - Mare Nostrum Resort Hotel erbjuder fantastisk utsikt över havet och den romantiska strandpromenaden Playa del Camise kantad av exotiska palmer. Hotellet har en imponerande romersk pool med en härlig och rymlig terrass att sola och koppla av på. Den magnifika lobbyn har terrazzogolv i marmor och marmortrappor. Den möblerade terrassen, poolen och bubbelpoolen är omgivna av marmorstatyer och pelare.

Hur långt är det till närmsta strand?
Det här hotellet vetter mot stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen ligger 17 km från hotellet.

Boende
Hotellet består av 199 rymliga rum utrustade med minibar, satellit-tv, luftkonditionering, badrum i marmor med hårfön och telefon, direktvalstelefon med telefonsvarare, bakgrundsmusik och kassafack. Alla rum är inredda i livfulla färger och har spektakulär utsikt över stranden eller den romerska poolen. De flesta rummen och sviterna ligger i anslutning till varandra vilket är perfekt för familjer.

Mat & dryck
Det finns flera restauranger varav en serverar buffé och de andra à la carte med olika teman. Notera att inte alla restauranger ingår i All Inclusive. Det finns även sju barer däribland Vitamins bar, Sir Anthony lobbybar, Marco Antonio snackbar, Cesar bar, Cleopatra hall bar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Gäster på detta hotell kan utnyttja alla faciliteter och tjänster som erbjuds på hela Mare Nostrum-komplexet inklusive fyra pooler för vuxna, en terrass, barnpooler, bubbelpooler, solarium, två tennisbanor (lektioner ges på begäran), en multisportplan, minigolf, gym, aerobicssal, bastu, tai chi- och yogalektioner, dagligt aktivitetsprogram för vuxna och barn, aktivitetsprogram för vuxna och barn kvällstid, bordtennis, biljardbord, tv-rum, pianobar, terrasser, 10 restauranger, trädgård, frisörsalong, modebutik och miniklubb för barn från 4-16 år.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan