Playa De Las Americas, Teneriffa

Spring Hotel Bitacora

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5022 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Spring Hotel Bitacora ligger mitt i populära Playa de las Americas. Bara ett par minuters promenad från hotellet hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, nöjen och shopping. På hotellområdet finns ett vackert poolområde med två pooler och en vattenrutschbana. Här finns underhållning och aktiviteter som passar hela familjen. För barnen finns bland annat ett spännande lekland med rutschbanor, klätterställningar och bollhav. Ni kan välja på att bo med halvpension eller All Inclusive!

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand (klappersten) ligger bara 350 meter från hotellet. Det finns även flera sandstränder i Playa de las Americas.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18,5 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga och ljusa rum med balkong, badrum, hårfön, luftkonditionering, telefon, minibar, satellit-tv, värdeskåp (mot avgift). Det finns möjlighet att välja rum med poolutsikt. Då får ni även gratis värdeskåp, fri tillgång till badrockar och badhandukar samt en välkomstpresent vid ankomst.

Mat & Dryck

Spring Hotel Bitacora har en trevlig restaurang som serverar buffémåltider där rätterna varierar i tema. Kockarna har ”showcooking” där de lagar mat framför gästerna. En gång i veckan har hotellet en speciell temamiddag. För förfriskningar kan man vända sig till en av hotellets tre barer. Hotellets poolbar serverar dessutom snacks och har ”happy hour”. Rumservice finns tillgänglig från 07:30 till midnatt.

Aktiviteter & Underhållning

Hotellet har två pooler varav en är uppvärmd på vintern och har en vattenrutschbana. Ena poolen har en separat del för barn. Hotellets personal har dagstidsunderhållning för hela familjen. Ni kan även spela minigolf, boule och volleyboll. För den golfintresserade finns en 18-håls golfbana cirka 1 km från hotellet. För kvällsunderhållning kan ni gå på hotellets disko eller lyssna på livemusik eller titta på underhållningsshower. Hotellet har ett lekland, Nenelandia, för alla busiga barn. Här kan de leka i bollhav, klättra i klätterställningar och åka rutschbanor.

Övriga Tjänster

  • 24-timmar sreception

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Butiker

  • Valutaväxling

  • Lekplats

  • Hissar

  • Rumservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.