Playa De La Arena, Teneriffa

Allegro Isora

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1948 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Allegro Isora är ett trevligt lägenhetshotell med både strand och centrum på promenadavstånd (cirka 800 m). Hotellet består av sex pastellfärgade lägenhetshus, omgivna av en grön och lummig trädgård. Här finns flera pooler, varav en är uppvärmd under vinterhalvåret.

I området runt hotellet finns flera restauranger och barer. I de närliggande semesterorterna Los Gigantes och Puerto Santiago finns ett ännu större utbud av restauranger och nöjen – hit kan du promenera längs strandpromenaden (cirka 2 km).

**Vänligen notera att en av hotellets pooler just nu renoveras och förväntas åter öppna i slutet av oktober. De andra två vuxenpoolerna och barnpoolen är öppna som vanligt. Hotellet kommer att försöka hålla eventuella ljudstörningar till ett minimum och gästerna allokeras rum så långt bort från arbetet som möjligt. Under den här tiden kommer också hotellets spafaciliteter också vara stängt, men hotellets gäster kan använda spat på Barcelo Santiago som ligger 2.6 km bort. Hotellets gym kommer också att flytta till en annan del av hotellet och är öppet som vanligt.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 800 m från stranden Playa la Arena – den finaste stranden i området!

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger cirka 45 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende
Här bor du i ljusa och rymliga lägenheter med separat sovrum. I lägenheterna finns badrum, pentry och balkong/terrass.

Mat & Dryck .
På hotellområdet finns restaurang, bar och poolbar. Här kan du antingen välja till förbokade måltider eller välja att tillaga din egen mat i lägenheternas pentry.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Allegro Isora har tre stora pooler, barnpool och gott om solstolar. En av poolerna är nyrenoverad och har en vattenrutschbana för både barn och vuxna. En separat barnpool finns också, där vattenlek anordnas. Här finns även jacuzzi, bastu, gym, tennis och lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars reception
- Luftkonditionering i allmänna utrymmen
- Fyra våningar (Hiss)
- WiFi finns i lobbyn mot avgift

Visa hotell på kartan