Chayofa (Los Cristianos), Teneriffa

Regency Country Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1247 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Regency Country Club är ett omtyckt lägenhetshotell i Los Cristianos. Hotellet är exotiskt designat med inspiration från Asien. På hotellområdet finns tre pooler, varav en infinity-pool med poolbar och fantastisk utsikt över Atlanten! Hotellet ligger i ett lugnt område, men erbjuder regelbunden och gratis buss till närliggande stränder och semesterorter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger cirka 4 km från stränderna i Los Cristianos och Playa de las Americas. Hotellet erbjuder gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 20 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

Här bor du i lyxigt inredda lägenheter med stora fönster och privat balkong. I alla rum finns luftkonditionering (säsongsberoende), TV, telefon, värdeskåp, hårtork, badrock och fullt utrustad kokvrå/pentry.

Mat & Dryck

På hotellområdet finns två restauranger, varav en gourmetrestaurang ”La Estancia”. På området finns även barer och poolbar.

Matlivs finns på hotellområdet - perfekt för dig som vill utnyttja lägenheternas kokvråer och laga egna måltider.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns tre pooler, barnpool och jacuzzi. En av poolerna är en infinity-pool med utsikt över havet. På hotellområdet finns även ett mindre gym, minigolf, bordtennis och biljard. Hotellet erbjuder även massage och spabehandlingar.

Övriga Tjänster

-24-timmars reception

-Biluthyrning -Matlivs

-WiFi

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Liknande hotell