Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Los Cristianos, Teneriffa

Paloma Beach Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1490 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Bara ett stenkast från den härliga sandstranden Playa los Callados ligger det omtyckta lägenhetshotellet Paloma Beach Apartments. Här bor du i ljusa och funktionella lägenheter med ett fullt utrustat kök där du enkelt kan laga dina egna måltider. På hotellområdet finns även flera matställen, ett soligt poolområde med en lagunliknande pool och en rolig lekplats för hotellets yngre gäster.

**Observera att poolen kommer vara stängd för underhåll mellan 25/05 - 02/07/2020.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 79 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i lägenheter med två eller tre rum med möblerad terrass. Samtliga har tv, DVD-spelare, internet, hårtork och kök med spis, mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Det finns även möjlighet att uppgradera till takvåningar med två eller tre rum.

Mat & dryck
Du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten, men hotellet har också flera matställen. Det finns också ett stort utbud av barer och restauranger i området. Närmsta matbutik ligger dessutom bara två minuter bort till fots.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en stor, lagunliknande pool med en grundare del för barnen. Runt omkring på solterrassen finns parasoll och solstolar att hyra. Olika utomhusaktiviteter erbjuds och för barnen finns en lekplats. Kvällstid anordnas underhållning på hotellområdet.

Övriga tjänster
- Valutaväxling
- Internet
- Bagageförvaring
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.