Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Costa Del Silencio, Teneriffa

Alondras Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 523 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett enkelt men populärt tvåstjärnigt lägenhetshotell på Teneriffas sydkust. Närmsta strand hittar ni i grannbyn La Galletas, 1,7 km bort. På hotellet har ni tre pooler, en restaurang och en poolbar. Här finns även en supermarket där ni kan handla enkla ingredienser för att laga egen mat i lägenheterna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand hittar du i grannbryn Las Galletas som ligger 1,7 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Teneriffas södra flygplats ligger ca 11 km bort.

Boende
Här bor ni i två- eller trerumslägenheter med ett respektive två sovrum. Alla lägenheter har vardagsrum med bäddsoffa och kokvrå där ni hittar kokplattor, kylskåp, brödrost (deposition), vattenkokare (deposition). Lägenheterna har också badrum, värdeskåp (avgift) och tv (avgift). Städning och byte av handdukar sker dagligen.

Incheckning sker 14.00 och utcheckning sker 10.00.

Det här hotellet är djurvänligt.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang på hotellet samt många lokala restauranger att välja på i hotellets omnejd. Dessutom kan ni välja att laga er egen mat i er kokvrå.

**Observera att hotellets restaurang är stängd 24 – 25 december 2019, 31 december 2019 – 1 januari 2020 samt 6 januari 2020.**

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två pooler på hotellet, varav en är en uppvärmd barnpool. Hotellet ligger bra till för att ta del av Costa del Silencios nöjesutbud och shopping.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Internet (receptionen)
- Uttagsautomat
- Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.