Costa Adeje, Teneriffa

H10 Gran Tinerfe - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5799 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Gran Tinerfe är ett vuxenhotell och erbjuder därför en avkopplande atmosfär för dig som reser utan barn. Här bor du nära till stranden i nyrenoverade och modernt inredda rum. Det finns tre pooler och en jacuzzi som du kan koppla av i. Du som gäst har tillgång till Playa de Las Americas Casino som ligger i samma byggnad och restaurangerna här serverar både á la carte och en härlig buffé till frukost, lunch och middag. Ett lokalt centrum hittar du ca 500 m från hotellet.

**Observera att det här är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger ca 50 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Södra flygplatsen ligger ca 18 km från hotellet och den Norra flygplatsen ligger ca 80 km från hotellet.

Boende

Rummen här är ljusa och rymliga och har alla balkong med utsikt över antingen havet, trädgården, bergen eller poolen. De är utrustade med TV, minibar, värdeskåp, luftkonditionering och badrum med hårfön.

Mat & Dryck

Los Menceyes och El Mirador Brasserie ligger med en härlig utsikt över havet och serverar buffé samt à la carte. De fyra barerna på hotellet ligger med utsikt över poolen och havet och bjuder på livemusik och underhållning.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Du som gäst på Gran Tinerfe kan spela tennis, biljard och bordtennis samt njuta av en spa behandling i form av massage. Det finns även motionsrum för dig som inte kan sitta still och på kvällen bjuds det på live musik, professionella shower och temakvällar.

Övriga Tjänster

  • Poolhanddukar

  • Wi-Fi

  • 24h reception

  • Doktor

  • Parkering

  • Tvättfaciliteter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.