Costa Adeje, Teneriffa

Be Live Experience La Niña

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6306 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Be Live La Niña ligger 100 meter från Fañabe Beach på södra Teneriffa. Det här hotellet har utomhuspool, spa och rum med balkonger. Hotellet har sammanlagt 214 dubbelrum och 11 juniorsviter fördelade på 10 våningar. Det finns två sötvattenspooler för vuxna (1 uppvärmd pool under vintermånaderna). Det finns en barnpool. I poolområdet finns det två bubbelpooler.

Hur långt är det till närmsta strand?

Det här hotellet ligger 100 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Det här hotellet ligger 18 km från Teneriffas södra flygplats.

Boende

De smakfullt inredda rummen har eget badrum, hårfön, minibar/kylskåp, kassafack att hyra och balkong/terrass. Dessutom har de direktvalstelefon, satellit-/kabel-tv och internet. Det finns även några handikappanpassade rum.

Mat & dryck

Teide Restaurant erbjuder en generös buffé med en kock på plats. På hotellet hittar du lobbybaren bredvid foajén. Drago Bar finns inne på hotellet och Choza Bar bredvid poolen. Här finns även grill och snacks. All inclusive består av frukost (plus specialkostalternativ), lunch (med vegetariskt alternativ) och middag (plus vegetariskt alternativ), allt serveras i huvudrestaurangen som varm och kall buffé med internationellt kök. Till frukost erbjuds kaffe, mjölk, te (i dryckesautomater), fruktjuicer och mineralvatten (allt som självservering), under lunch och middag erbjuds förfriskningar, fruktjuicer, mineralvatten, öl och husets vin. Varma och kalla snacks såsom hamburgare, varm korv, smörgåsar, pizza, glass etc. serveras i La Choza restaurang snackbar efter frukost och fram till före middag. Lokalt producerade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker serveras i La Choza bar och i diskotekets bar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder 2 sötvattenpooler, varav en har en barndel. Här finns även en snackbar, solstolar och parasoller. Det finns även en solterrass och två badtunnor. För sportentusiaster finns det en squashbana, bordtennis, bordsfotboll och biljard. Underhållningsprogrammet erbjuder ytterligare fritidsaktiviteter. Närmsta golfbana ligger ca 2 km från hotellet. För barnen finns det en miniklubb med aktiviteter dagligen.

Övriga tjänster

  • Spelmaskiner

  • Internethörna mot avgift

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.