Puerto Del Carmen, Lanzarote

Villas Alondra

Läs mer om hotellet

Översikt

Villa Alondras består av 18 villor som ligger lugnt beläget på en höjd, ovanför den populära turistorten Puerto del Carmen. Hotellet erbjuder vackra trädgårdar, med en häftig utsikt över området, och du kan spendera dagarna på det soliga poolområdet. Villorna är stilrent utformade, med privat uteplats och pool. De vuxna kan också koppla av i jacuzzin, medan barnen leker på lekplatsen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 11 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Du bor här i villor med tre sovrum, vardagsrum, kokvrå och badrum med jacuzzi. Samtliga har en matplats utomhus som skuggas av en pergola, en liten uteplats med solstolar och en privat pool. Poolen kan värmas upp mot avgift, förutsatt att det anmäls innan ankomst.

Mat & dryck

Hotellet har ingen restaurang, men du kan enkelt laga dina egna måltider i villorna. Ungefär 2 km bort ligger centrala Puerto del Carmen där du hittar ett stort utbud av barer och restauranger.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en sötvattenspool, omgiven av en solterrass med parasoll och solstolar. Det finns också en jacuzzi och en lekplats. Närmsta golfbana ligger 20 km från hotellet.

Övriga tjänster

  • Värdeskåp

  • Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.