Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

San Agustin, Gran Canaria

Apartamentos Miami Playa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 16 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Apartamentos Miami Playa är en litet och kompakt hotellkomplex i lugna San Augustín. Hotellet ligger endast 300 m från stranden Playa de San Agustín, och är ett perfekt val för de som söker en billig och trevlig solsemester.

**Observera att hotellet inte har någon reception, och att incheck sker på Miami Beach Bungalows (Adress: Calle Adelfas 5). Receptionen är här öppen mellan 09:00 - 16:00. Om du ankommer tidigare eller senare än detta är det viktigt att du kontaktar Miami Playa med vilken tid du anländer samt telefonnummer och email-address.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 300 m från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 27 km från Gran Canaria Aiport.

Boende

Apartamentos Miami Playa erbjuder stora och ljusa rum, alla dekorerade i typisk modern spansk stil. Alla rum har ett badrum och en fullt utrustad kokvrå. De flesta rum erbjuder även en takfläkt samt privat balkong eller terrass.

Mat & dryck

Apartamentos Miami Playa tillåter dig friheten att själv laga din mat med fullt utrustade kokvrår. För att känna dig extra bekväm kan du besöka den närliggande mataffären och fylla köksluckorna med mat du är sugen på. Har du inte lust att laga något kan du istället besöka de många närliggande restaurangerna och barerna som erbjuder något för alla plånböcker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Spendera dagarna i den avslappnande trädgården eller ta ett uppfriskande dopp i poolen. För ett miljöombyte kan du istället gå till stranden Playa de San Agustín endast 300 m från hotellet.

Övriga tjänster

  • Internetåtkomst

  • Solterrass

  • Solstolar

  • Kaffeoch tekokare

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.