Puerto Rico, Gran Canaria

Riosol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1632 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Riosol är ett stort och mycket populärt lägenhetshotell i Puerto Rico. Hotellet är högt beläget med fantastiskt vacker utsikt över både havet och centrum. Hotellets pooler ligger på takterrassen – härifrån är utsikten oslagbar! På Riosol bor du prisvärt i fullt utrustade lägenheter och hotellet erbjuder många olika aktiviteter för hela familjen.

**Observera att renoveringar pågår av vissa delar av hotellet och hissarna kommer inte att vara i bruk förrän 1 oktober 2018. Under den här tiden kommer hotellet erbjuda en gratis strandbuss samt biljetter för gratis parasoll och solstolar.**

Hur långt är det till närmaste strand?
Stranden ligger cirka 2,5 km från hotellet. Buss går regelbundet mellan hotellet och stranden.

Avstånd från flygplatsen
Las Palmas Airport ligger 30 km från hotellet

Boende
Här bor du i lägenhet som består av separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/minikök med bäddsoffa. I alla lägenheter finns TV, telefon, takfläkt, badrum med bad/dusch, kokplattor, kylskåp, köksutrustning, brödrost, vattenkokare och mikrovågsugn. Alla lägenheter har möblerad balkong eller terrass.

Lägenheterna städas 5 dagar/vecka.

Mat & dryck
På hotellområdet finns restaurang, bar, poolbar och café. Här finns även en mindre matlivs. I området runt hotellet finns ett varierat utbud av restauranger och barer.

Frukostbuffé går att välja till.

Aktiviteter och Underhållning
På hotellets takterrass finns tre pooler, varav en uppvärm och en barnpool. Vid poolområdet finns även solstolar, parasoll och poolbar.

Riosol erbjuder olika aktiviteter för alla åldrar. Här finns tennisbana, bordtennis, gym, spelrum och lekrum. Hotellet håller även i underhållning och barnklubb.

Här bor endast 200m från shoppingcentret Europa med flera restauranger och barer. Från hotellet är det cirka 2,5 km till stranden och Puerto Ricos centrum dit du lätt tar dig med buss.

Övrig Information
-Hotellet är högt beläget med nivåskillnader och trappor.
-Internet finns mot extra avgift.

Visa hotell på kartan