Puerto Rico, Gran Canaria

Mozart

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 57 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mozart är ett lägenhetshotell som ligger precis i Puerto Rico på Gran Canaria. Här kan du som gäst slappa på solterrassen vid den härliga saltvattenspoolen. I närområdet finns barer, restauranger och butiker i mängder.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 3 km från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 55 km från Gran Canarias flygplats.

Boende

De här fina lägenheterna kommer med bland annat privat badrum, ett kök med kyl, sovrum/vardagsrum och balkong eller terrass. Utöver det finns även TV och värdeskåp (uthyrning).

Mat & dryck

Alla lägenheter kommer med självhushållning vilket innebär att de är utrustade med allt som behövs för att laga egna måltider. Det finns även en poolbar där man kan ta sig ett gott mellanmål.

**Alla gäster som bokar All Inclusive på Mozart äter sina måltider på systerhotellet Colina Mar, beläget cirka 250 meter från Mozart. All Inclusive-gäster har även tillgång till alla faciliteter på Colina Mar.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder en saltvattenspool med tillhörande solterrass och solstolar. Den närmsta golfbanan ligger cirka 4 km från hotellet.

**Receptionen är öppen från 10 – 18.00. För gäster som anländer senare eller tidigare än så sker nyckelupphämtning vid Colina Mar. Telefonnumret hit är +34 928 560 712.**

Övriga tjänster

  • Solterrass

  • Pool

  • Bar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.