Puerto Rico, Gran Canaria

Altair Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 692 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Snyggt lägenhetshotell på bekvämt avstånd från centrum och strand. Altair är ett omtyckt hotell som passar bra för er som vill ta del av vimlet i den populära semesterorten Puerto Rico – centrum ligger bara 400 meter bort. Hotellet har en fin liten pool med omgivande solterrass. Här finns även en snackbar och en mindre livsmedelsaffär. Ni bor i tvårumslägenheter med kokvrå så att ni kan laga egna måltider.

***Hotellet ligger på en höjd och passar därför inte bra för människor med gångsvårigheter/svårigheter att gå upp och ner för backar och trappor***

Puerto Rico är en av Gran Canarias mest omtyckta semesterorter. Här finns nöjen, fina hamnar och omtyckta stränder. Populärt bland de flesta resesällskap.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km bort och är en sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 48,3 km från närmsta flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha tvårumslägenheter med balkong och kokvrå. I kokvrån finns kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och brödrost.

Mat & Dryck

Hotellet har ingen restaurang, men en poolbar som serverar kalla och varma drycker, samt snacks. I era lägenheter har ni kokvrå så att ni kan laga egen mat. Hotellet har en enkel livsmedelsaffär där du kan köpa matvaror för matlagning.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en vuxenpool och en mindre barnpool. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor på kort avstånd från Puerto Ricos nöjen.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (i allmänna utrymmen, mot avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.