Playa Del Ingles, Gran Canaria

Neptuno - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1454 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Neptuno är ett utmärkt hotell för dig som reser utan barn och vill bo på en livlig semesterort. Hotellet välkomnar endast vuxna gäster över 18 år, så här kan du koppla av och njuta av tillvaron. Neptuno ligger i Playa del Inglés, en av Gran Canarias populäraste semesterorter med ett enormt utbud av restauranger och nöjen. Här bor du dessutom granne med Yumbo shoppingcentrum och du kan promenera ner till den 5 km långa sandstranden.

Hur långt är det till närmaste strand?
Hotellet ligger 900 m från stranden. Hotellet erbjuder gratis strandbuss.

Avstånd från flygplatsen
Hotellet ligger 30 km från Las Palmas flygplats.

Boende
Här bor du i dubbelrum för 2 personer (ca 18m2).

I alla rum finns balkong, luftkonditionering, TV, värdeskåp, minibar, vattenkokare, hårtork samt badrum med badkar/dusch. Vissa rum har enkelsängar och vissa har dubbelsäng.

Mat & dryck
På hotellområdet finns restaurang, café, bar och poolbar.

För dig som väljer till All Inclusive ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé. Till måltiderna serveras vin, öl, läsk och mineralvatten. Fri tillgång till drycker (mineralvatten, läsk, te, kaffe och lokala alkoholdrycker) mellan kl. 10.00–02.00.

Aktiviteter och Underhållning
På hotellområdet finns en stor pool (300m2), solstolar och parasoll. Hotellet erbjuder även gym, bordtennis, biljard och massage (mot avgift).

Playa del Inglés är en av Gran Canarias populäraste och livligaste semesterorter med ett stort och varierat utbud av restauranger, barer, aktiviteter och nöjesliv – här har du inte tråkigt i första taget!

Visa hotell på kartan