Playa Del Ingles, Gran Canaria

HD Parque Cristobal Gran Canaria

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2078 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Parque Cristobal är ett av Playa del Inglés mest populära bungalowhotell. Här omges byggnaderna av gröna trädgårdar och på området finns två stora fräscha poolområden. Barn har en separat pool där de kan bada och i en av poolerna finns en mindre vattenrutschbana. Stranden ligger 2 km bort men hotellet kör gratisbuss dit så att ni enkelt kan ta er till Maspalomas vackra sandstrand.

Hotellets officiella stjärnklassificering är tre, men i och med hotellets höga standard och faciliteter tycker vi på eBeach att den håller en fyrstjärnig standard.

**Vänligen observera att byggnadsarbeten kommer att äga rum mellan 16/4 och 29/6 2018. Arbetet kommer att pågå dagligen mellan 10.00 och 18.00, och hotellet har spärrat av området närmast byggarbetsplatsen för att minimera eventuella störningar för gästerna.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Maspalomas strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 33 km från flygplatsen.

Boende
Alla bungalows på Parque Cristobal är utrustade med telefon, värdeskåp, satellit-tv, fläkt, kokvrå, badrum och möblerad terrass. I kokvrån har ni mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost.

Mat & Dryck
På hotellet finns en bufférestaurang med speciell buffé för barn och en à la carte restaurang. Här finns också en snackbar vid poolen där man kan beställa dryck och mindre rätter.

All Inclusive
På Parque Cristobal kan ni bo med All Inclusive. Då ingår:
- Frukost-, lunch- och middagsbuffé
- Middag med kanariskt tema varje tisdag
- Grillkväll vid poolen varje lördag
- Mindre måltider/snacks från poolbaren 12:00-15:00
- Lokalt producerad dryck 10:00-23:00 från baren.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Parque Cristobal finns två vuxenpooler och två barnpooler (uppvärmda). I ena vuxenpoolen finns en avdelad hydromassagepool där ni kan ligga och slappna av. Hotellet har även jacuzzi, mindre gym tennisplaner och ”multiplaner” (där ni kan spela olika sporter som fotboll och handboll). För barnen finns lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (gratis)
- Internetcafé (avgift)
- Tvättservice
- Hissar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan