Playa Del Cura, Gran Canaria

Idyll Suites - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 334 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Perfekt beläget ovanför Playa del Curas turkosa bukt ligger det här drömska vuxenhotellet. Här bor du med självhushållning, vilket innebär att du lätt kan skaffa dig ett hem utanför hemmet på Gran Canaria. Idyll Suites ligger 10 km från Puerto de Mogans hamn och 4 km från livliga Puerto Rico.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 80 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 50 km från Gran Canarias flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 24 stycken deluxe-sviter på bottenvåningen och 23 superior-sviter på de övre våningarna. Alla sviterna har balkong eller terrass med fantastisk panoramautsikt över havet och landskapet. De är även utrustade med vardagsrum, kök med mikrovågsugn, kyl och kaffekokare. Utöver det finns även TV, Wi-Fi, värdeskåp (avgift) och telefon. Observera att hela hotellet är designat med eko-vänliga, naturliga ventiler med grön energi.

Mat & dryck

Om du vill ta en paus från att laga gen mat i sviten kan du besöka restaurangen Delicia som specialiserar sig på medelhavsinspirerade rätter. Restaurangen är öppen måndag – lördag för frukost, lunch och middag, samt mellanmål och drinkar däremellan. Hotellet har även ett konditori som säljer nybakat bröd och tårta.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Här kan du ta ett dopp i den härliga utomhuspoolen och sola på en balinesisk säng (avgift) på solterrassen, eller varför inte koppla av riktigt ordentligt i Jacuzzin? Wi-Fi är gratis och går att använda på hela området.

Övriga tjänster

  • Pool

  • Internet

  • Jacuzzi

  • Solterrass

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.