Maspalomas, Gran Canaria

Tisalaya Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 205 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Tisalaya Park ligger bra beläget i Maspalomas. Ni bor i lägenhet på detta omtyckta hotell, som officiellt har två stjärnor men som brukar få bra omdöme. Bredvid hotellet hittar ni ett mindre snabbköp och 15 minuter bort till fots ligger nöjesparken Holiday World där hela familjen kan roa sig med karuseller, vattenland och annat kul. På Tisalaya Park har ni både ett fint poolområde med pool och barnpool samt en restaurang som serverar varma och kalla rätter till lunch och middag. Till Maspalomas strand går hotellets gratisbuss flera gånger om dagen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Stranden ligger 3 km från Tislaya Park. Hotellet kör en strandbuss dit flera gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från flygplatsen.

Boende

Varje lägenhet har eget badrum, telefon, satellit-tv (mot avgift), kök, kylskåp, värdeskåp (mot avgift) och balkong/terrass.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang där ni kan äta lunch och middag från en à la carte-meny. Frukost serveras som buffé om man valt Bed and Breakfast eller Halvpension.

Aktiviteter & Underhållning

På Tisalaya Park är det enkelt att slappna av på det lugna hotellområdet. Ni kan även spela minigolf och biljard eller bada bastu. Vill man vara lite mer aktiv finns det möjlighet att spela fotboll och volleyboll. Maspalomas är känt för sina golfmöjligheter och är det det som lockar ligger närmsta 18- hålsbana bara en kort bit bort.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Tvättservice

  • Internet (avgift)

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.