Maspalomas, Gran Canaria

Cordial Green Golf

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2077 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Green Golf är ett trevligt lägenhetshotell i en lugn del av Maspalomas, nära områdets kända golfbana. Hotellet har ett stort härligt poolområde med två pooler, en barnpool och många solsängar. På hotellet har ni restaurang, bar och ett litet snabbköp. För barnen finns lekplats. Hotellet kör gratisbuss till Maspalomas vackra strand och Playa del Ingles centrum vilket innebär att ni trots att hotellet ligger avsides i ett lugnt område, kan ta er till både strand och vimmel enkelt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Maspalomas strand ligger 2,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 33 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i ljusa lägenheter med två rum (utan dörr), på två våningar. Mellan våningarna går en brant trappa. På första våningen hittar ni vardagsrum med bäddsoffa och köksvrå och på ovanvåningen ligger sovrum och badrum. Ni har även en terrass. I kokvrån har ni kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn (avgift), brödrost, vattenkokare (avgift), kaffekokare och enkel köksutrustning. Lähenheterna har även fläkt, TV (avgift), värdeskåp (avgift), hårtork (avgift).

Mat & Dryck

Hotellet har restaurang, bar, poolbar och frukostrum. Frukost och middag serveras som buffé (när ni bor med bed and breakfast/halvpension) och vid lunchtid kan kunder äta à la carte.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har två vuxenpooler, varav en är uppvärmd om vintern och en barnpool. Här finns även möjlighet att spela bordtennis eller biljard. Mot betalning kan ni få massage. För barnen finns lekplats och de flesta dagar erbjuds dags- och kvällsunderhållning som minidiscon och shower.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet (WIFI i reception/lobby gratis dator med internet i receptionen mot avgift).

  • Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.