Maspalomas, Gran Canaria

Caybeach Meloneras

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 531 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Omtyckta Cay Beach Meloneras ligger som namnet tyder på i Melonerasområdet i Maspalomas på södra Gran Canaria. Här bor ni fint, bara 350 meter från Melonerasstranden (stenstrand) och 1,2 km från Maspalomas vackra sandstrand. Ni bor bara 600 meter från Meloneras lokala centrum, med barer, restauranger och caféer. På hotellkomplexet bor ni antingen i dubbelrum med dubbelsäng eller i lägenheter med upp till tre rum och en enklare kokvrå. Hotellet har tre pooler som ligger utspridda på området – dessa är alla uppvärmda vintertid. I hotellets bufférestaurang serveras frukost, lunch och middag varje dag och i poolbaren finns snacks och dryck.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 350 meter från Melonerasstranden (sten-/klippstrand) och 1,2 km från Maspalomas vackra sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 38 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i dubbelrum (double-/twin room), tvårumslägenheter (one bedroom apartments) eller trerumslägenheter (two bedroom apartments).

Alla rumstyper har luftkonditionering, balkong, hårfön och badrum med bad/dusch. I dubbelrummen finns ett litet kylskåp och i lägenheterna finns en enkel kokvrå med kylskåp, kaffebryggare, brödrost och mikrovågsugn.

Rumsspecifikationer:

  • Dubbelrum: 20-25 m2 stora

  • Tvårumslägenhet: 38 m2 stora, med ett sovrum och ett vardagsrum med kokvrå.

  • Trerumslägenhet: 58 m2 stora, med två sovrum och ett vardagsrum med kokvrå.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang där det serveras frukost, lunch och middag. Här finns även en snackbar som serverar snacks och dryck. För er som bor i lägenhet kommer hotellets snabbköp till användning, där ni kan köpa enklare matvaror för att laga egen mat i er kokvrå.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Detta hotell har tre olika pooler som alla värms upp vintertid (ca 24 grader, beroende på väderförhållanden). Där finns även en barnpool som är 35 cm djup, där de små kan bada. På hotellet kan ni förutom att svalka er i poolerna, spela minigolf, boule, bordtennis och biljard. För barnen finns lekplats.

Hotellet har ett hälsoområde för vuxna med tre jacuzzis, en abstu, ett litet gym samt möjlighet att få massage.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (mot avgift)

  • Snabbköp

  • Tvättservice (mot avgift)

  • Poolhanddukar (mot deposition på 100:-, byte 10:-)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.