La Calzada, Gran Canaria

Hotel Rural LIVVO Maipez

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 64 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotellet har ett idealiskt läge för den som vill koppla av och utforska naturen. Den historiska byggnaden i kanarisk stil härrör från början av förra seklet och har blivit varsamt renoverad.

Det här hotellet är beläget i ett av de mest attraktiva och viktigaste områdena på ön Gran Canaria mitt i Guiniguada-dalen. Här har öns regering genomfört ett projekt för att förbättra området och göra det vackrare. Maipez-bergen som har gett hotellet dess namn täcker en yta på omkring 30 000 m³. Vulkanutbrott och den stelnade lavan har format de här bergen. Hotellet ligger i La Calzada på norra delen av Gran Canaria och bara ca 10 minuter från huvudstaden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca 25 minuter från flygplatsen.

Boende

Hotellet består av 7 dubbelrum, 1 dubbelrum med terrass, 2 sviter, ett sällskapsrum, ett spelrum, en terrass och en restaurang. Här kan gästerna koppla av från vardagens stress. Lugn och ro, natur och en gemytlig atmosfär garanteras.

Varje rum har fått sitt namn efter en kanarisk stad, alla är utrustade med dusch, WC, tv, telefon, värme och en härlig, originell utsikt. Inredningen är noga genomtänkt så att gästen kan känna sig bekväm och som hemma i en lantlig stil och njuta av lugn och ro mitt i naturen.

Mat & dryck

Utomhusrestaurangen är idealisk för grupper, enskilda personer, familjer och affärsresenärer. Här serveras ett brett urval av rätter. Samtidigt som man avnjuter en måltid kan man beundra den omgivande naturen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder spa med bastu, turkiskt bad och badtunna. Det finns 3 tennisbanor och 18 padeltennisbanor. Gästerna kan även utöva Pilates och body pump.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell