Costa Calma, Fuerteventura

Meliá Fuerteventura (ex Meliá Gorriones)

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3523 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Meliá Fuerteventura är ett omtyckt fyrstjärnigt hotell på Costa Calma-kusten på Fuerteventura. Här bor ni precis vid en fin strand, med tillgång till ett stort poolområde och faciliteter som gym och tennisbana. Hotellrummen är modernt inredda och har luftkonditionering, samt balkong. För barnen finns en engelskspråkig barnklubb och en lekplats. Hotellpersonalen håller i aktiviteter som pilates och vattengymnastik och flera kvällar i veckan bjuds det på underhållning. I hotellets spa finns bastu, jacuzzi och möjligheten att få massage och olika behandlingar. Hotellet har flera barer och en restaurang som serverar buffé. Ni kan välja att boka All Inclusive.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid Sotavento-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 70 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende
Ni bor i snygga dubbelrum på ca 26 m2. Alla rum har luftkonditionering, balkong/terrass, satellit-tv, värdeskåp, kylskåp och hårtork.

Mat & Dryck
Här finns flera barer, bland annat en snackbar och en sportbar. I hotellets restaurang kan ni äta buffé och ifall ni bokar All Inclusive ingår alla måltider och all dryck fram till kl 24. Snacks ingår kl 10-17.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Meliá Fuerteventura finns ett stort poolområde med tre stora pooler, varav en består av saltvatten och en annan är uppvärmd. Här finns även en större barnpool. Förutom poolen kan barnen leka på hotellets lekplats eller i den internationella, engelskspråkiga barnklubben för 5-12-åringar. På hotellet kan ni även träna på gym eller spela tennis och vattenpolo. Mer avslappnade aktiviteter inkluderar biljard och spabesök mot avgift. För er som vill prova på något mer annorlunda finns här även möjlighet att vindsurfa.

Övriga Tjänster
-24 timmars-reception
- WiFi (receptionen)
- Tvättservice
- Snabbköp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan