Playa Barca, Fuerteventura

Meliá Fuerteventura (ex Meliá Gorriones)

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4978 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Meliá Fuerteventura är ett omtyckt fyrstjärnigt hotell på på Fuerteventura. Här bor du en kort promenad från en fin strand, med tillgång till ett stort poolområde och faciliteter som gym och tennisbana. Hotellrummen är modernt inredda och har balkong eller terrass med varierande utsikt. För barnen finns en barnklubb och en stor barnpool med vattenlekplats och barnvänliga vattenrutschbanor. På hotellets spa finns bland annat turkiskt bad, hydromassage och olika härliga spabehandlingar. Hotellet har dessutom flera barer och två bufférestauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 68 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du kan här välja bland flera olika typer av rum och sviter, vissa med havsutsikt. Samtliga har tv, hårtork och balkong eller terrass.

**Vänligen notera att tillgängligheten till hotellet är begränsad. Därför rekommenderar vi att du bokar en privat taxi om du vill åka direkt till hotellets entré. Bussar släpper av gästerna på ett närliggande hotell.**

Mat & dryck

I hotellets restaurang, Gorriones, serveras internationella och lokala rätter i bufféform. Du kan också besöka restaurangen Oasis, som även den serverar bufférätter. Det finns även flera barer där du kan beställa lättare rätter som sallader och pizza, samt olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets poolområde finns tre pooler, varav en stor lagunliknande pool och en separat barnpool med vattenlekplats och mindre vattenrutschbanor. Förutom poolen kan barnen leka på hotellets lekplats eller delta i barnklubben för 5-12-åringar. På hotellet kan du även träna på gymmet eller spela tennis. Passa också på att koppla av på hotellets spa med turkiskt bad, massage, hydromassage och olika spabehandlingar. För dig som vill prova på något mer annorlunda finns det även möjlighet att vindsurfa vid den närliggande stranden.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell