Corralejo, Fuerteventura

Maxorata Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 774 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Maxorata Beach är ett enkelt men trevligt lägenhetshotell med utmärkt läge. Hotellet ligger bara en kort promenad från både stranden och centrum med restauranger, butiker och nöjesliv. Maxorata Beach är familjevänligt och trots det korta avståndet till centrum är hotellområdet lugnt och trivsamt. Hotellet har ett fint poolområde med barnpool som omges av lummig grönska.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 700 m från stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 38 km från Fuerteventura flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga två-, tre- eller fyrarumslägenheter med möjlighet att laga egna måltider. I alla lägenheter finns balkong eller terrass, värdeskåp, TV och badrum med bad/dusch. I lägenheterna finns även ett kök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn och brödrost. Lägenheterna städas 3 gånger/vecka. Rumstyper: - One bedroom apartment: Tvårumslägenhet med kombinerat vardagsrum/kokvrå och separat sovrum, ca 56 kvm - Two bedroom apartment: Trerumslägenhet i två våningar. Lägenheten består av vardagsrum, kök och två separata sovrum, ca 100 kvm - Three bedroom apartment: Fyrarumslägenhet i två våningar, Lägenheten består av vardagsrum, kök och tre separata sovrum, ca 120 kvm

Mat & Dryck

På hotellområdet fin en bar som serverar dryck och snacks. Här finns även en matlivs. Det finns gott om restauranger och barer i området runt hotellet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellområdet finns pool och barnpool (saltvattenspooler) och solstolar med parasoll. På hotellet kan du hyra cykel – perfekt för att se dig omkring i området eller ge dig ut på en cykeltur längs strandpromenaden. Här bor du 300 m från centrum av Corralejo med shopping, aktiviteter och nöjesliv.

Övriga Tjänster

- Reception kl. 8.00 – 22.00 - WiFi (endast allmänna utrymmen) - Tvättservice - Utflyktsinformation - Bil-/cyeluthyrning Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.