Corralejo, Fuerteventura

Galera Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 162 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Galera Beach är ett litet populärt lägenhetshotell precis vid fina Waikiki Beach. Hotellet har ett litet poolområde med en trevlig poolbar. Poolen är uppdelad i en vuxenpool och en grundare del som fungerar som en barnpool. I lägenheterna har ni kokvrå vilket innebär att ni kan laga egen mat. Ni hittar mataffärer, restauranger och barer inne i centrum, ca 800 meter från hotellet.

Corralejo är en lugn semesterort med ett trevligt huvudtorg och ett par affärer, barer och restauranger. Ortens hamn passar bra för en mysig kvällspromenad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Waikiki Beach ligger bara 50 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 45 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i trevliga tvårumslägenheter (45 m2), trerumslägenheter (45 m2) eller fyrrumslägenheter (90 m2). Alla lägenheter har vardagsrum, samt ett, två eller tre sovrum. Ni har även balkong eller terrass, satellit-tv och värdeskåp (avgift). Ni kan laga egen mat i lägenheterna, i kokvrån där ni hittar kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare, kaffebryggare och matplats.

Mat & Dryck

Hotellet har en liten trevlig poolbar och ni bor nära lokal restauranger, barer och affärer. I er kokvrå kan ni laga egna enkla rätter.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett trevligt poolområde med en pool som har en grundare del för barn. Ni bor nära in till Corralejos centrum där ni hittar restauranger och barer. Waikiki Beach och dess vattensurfmöjligheter ligger bara 50 meter från hotellet.

Övriga Tjänster

  • Reception (öppen föroch eftermiddag om vardagarna, samt lördagar 9-12. Söndag stängt.)

  • WiFi (i receptionen)

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.