Corralejo, Fuerteventura

Hotel LIVVO Corralejo Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1611 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Corralejo Beach är praktiskt beläget precis vid en fin liten sandstrand och i centrum av Corralejo. På kort gångavstånd hittar ni restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Hotellet har ett fint poolområde med en avdelad sektion som är grundare och fungerar som barnpool. Vid poolen hittar ni en trevlig poolbar med bord och stolar. Hotellet har även en restaurang där ni äter förbokade måltider. Ni bor i enkla men fräscha lägenheter med ett eller två rum.

Corralejo är en relativt lugn ort, som ändå har barer, restauranger och bra shoppingmöjligheter, både i mindre butiker och på stadens shoppingcenter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid en fin liten sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 45 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i enkla men fina enrumslägenheter (30 m2) eller något större tvårumslägenheter (35 m2). Alla lägenheter har balkong, tv och värdeskåp (avgift). Ni har även en kokvrå med kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och matplats. I enrumslägenheterna får ni luftkonditionering. Ifall ni bokar tvårumslägenhet med högre standard tillkommer en stor utomhusterrass (25 m2) och en tvättmaskin.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé. På hotellet hittar ni även en bar och en poolbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Corralejo Beach hittar ni ett trevligt poolområde med en stor pool som har en avdelad grundare del (40 cm) för barn. På hotellet kan ni även träna på det nyrenoverade gymmet mot en avgift.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Tvättservice

  • Hiss (delvis, endast i huvudbyggnaden. Hotellet består av två trevåningsbyggnader.)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.