Caleta De Fuste, Fuerteventura

Elba Carlota Beach Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5567 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Omtyckt och familjevänligt hotell med underbart strandläge. Elba Carlota Beach Hotel ligger direkt vid sandstranden i den nyare delen av Caleta de Fuste, på bekvämt promenadavstånd från centrum. Här njuter du av sol och bad vid hotellets fina poolområde med stora pooler, barnpool och utomhusjacuzzi. Hotellet erbjuder även gott om sportaktiviteter och underhållning för både stora och små. För dig som är golfintresserad finns en fin 18-hålsbana bredvid hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger direkt vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Moderna och ljust inredda dubbelrum, familjerum och sviter. I alla rum och sviter finns luftkonditionering, balkong/terrass, TV, telefon, värdeskåp, minibar, te- och kaffekokare och fullt utrustat badrum.

Rumstyper:

  • Double/Twin room: Dubbelrum

  • Junior Suite: Svit med vardagsrum och separat sovrum

  • Family room: Två dubbelrum med förbindelsedörr

Mat & Dryck

Hotellet har en huvudrestaurang som serverar buffémåltider med olika teman, t.ex. spanskt, italienskt och asiatiskt. Vid poolområdet finns en snackbar som serverar enklare måltider, dryck och snacks.

Det finns flera restauranger, caféer och barer i området runt hotellet och i centrum av Caleta de Fuste.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett fint poolområde med två stora pooler, barnpool, jacuzzi och solstolar med parasoll. En av poolerna är uppvärmd under vinterhalvåret. Från poolområdet har du direkt tillgång till den fina sandstranden så du kan lätt varva bad i poolen och med bad havet! Hotellet erbjuder även gym, tennis, volleyboll och underhållning. För barnen finns barnklubb i hotellets regi.

Från hotellet är det cirka 1,5 km till centrum av Caleta de Fuste med restauranger, butiker och nöjen. Bredvid hotellet finns 18-håls-banan Fuerteventura Golf Club.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • 5 våningar (Hiss)

  • WiFi

  • Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.