Caleta De Fuste, Fuerteventura

Chatur Costa Caleta

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4233 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Costa Caleta är ett omtyckt All Inclusive-hotell med utmärkt läge bara 400 meter från ortens centrum och fina sandstrand. Här bor ni i fräscha dubbelrum med balkong eller terrass. Hotellet har ett fräscht poolområde med två vuxenpooler och en barnpool. Dessa omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Uppe på hotellets takterrass finns ett relaxområde där ni kan slappna av i en jacuzzi. Hotellets personal håller i en internationell och engelskspråkig barnklubb som de yngsta uppskattar, samt aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Om kvällarna bjuds det på livemusik och shower.

Caleta de Fuste är en omtyckt semesterort på soliga Fuerteventura, som erbjuder vackra sandstränder, restauranger och barer. Här finns nöjesliv men det är mer av det lugna slaget.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 400 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8,7 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i ljusa dubbelrum med balkong/terrass, luftkonditionering, satellit-tv och värdeskåp (avgift).

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Två kvällar i veckan är det temamiddag, med bl a kinesiska och italienska rätter. Hotellet har även en poolbar, en lobbybar och en bar uppe på takterrassen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två vuxenpooler och en barnpool för de små! Hotellet har ett aktivitetsprogram för liten som stor och för barnen finns en barnklubb med aktiviteter som är anpassade för dem. Om kvällarna bjuds det på kvällsunderhållning.

För er som vill träna på semestern finns här även ett gym.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internethörna

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.