Caleta De Fuste, Fuerteventura

Castillo Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1226 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Castillo Beach är ett enkelt bungalowhotell, på gångavstånd från stranden med samma namn. På hotellet finns två utomhuspooler som omges av solstolar och parasoll. Hotellet har även en restaurang och en bar – måltider går att boka till. Ifall ni vill hålla igång på semestern kan ni spela en match tennis på hotellets egen plan. Ni bor i tvårumslägenheter med tillgång till eget kök så att ni kan laga egen mat om så önskas. Hotellet ligger på kort avstånd från Caleta de Fustes lilla centrum.

Caleta de Fuste är en omtyckt semesterort på soliga Fuerteventura, som erbjuder vackra sandstränder, restauranger och barer. Här finns nöjesliv men det är mer av det lugna slaget.

Hur långt är det till närmsta strand?
Här bor ni 1,5 km från Castillo-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 8 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende
Här bor ni i tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum. Alla lägenheter har bäddsoffa i vardagsrummet och ett litet kök med kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn.

Mat & Dryck
Hotellet har en restaurang där förbokade måltider serveras och en trevlig bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellområdet finns två pooler som omges av solterrasser med solstolar och parasoll. Hotellet har även en tennisplan och ett enkelt gym.

Hotellet erbjuder ibland rabatter på green fees på Fuerteventura Golf Club. Var god kontakta hotellet för mer information.

Övriga Tjänster
- Reception

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan