Monolithos, Santorini

Mediterranean Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 388 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni precis på en härlig sandstrand på ett hotell med ett fint poolområde där ni hittar en trevlig solterrass med solstolar, parasoll och en poolbar. Från poolområdet har ni dessutom vacker utsikt över havet. Hotellet har en huvudrestaurang som serverar buffé och en pooltaverna som serverar rätter à la carte. Nere på stranden finns även en snackbar som serverar både dryck och snacks. På hotellet kan ni ägna er åt att spela basket eller strandvolleyboll. Ni bor antingen i dubbelrum eller i deluxerum som ligger i fristående bungalows.

Kamari är en trevlig ort med en fin klapperstensstrand och en myllrande strandpromenad. I centrum och nere vid stranden hittar ni restauranger, barer och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?
Här bor ni precis vid Kamaris strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 3 km från Santorinis flygplats.

Boende
Här kan ni bo i dubbelrum med satellit-tv, radio, telefon, minikylskåp, hårtork, luftkonditionering och balkong/terrass.

Ni kan även välja att bo i större deluxerum som varierar i design. Dessa ligger i fristående bungalows och har samma faciliteter som dubbelrummen.

Mat & Dryck
På Mediterranean Beach finns en restaurang som serverar buffé och en taverna vid poolen som serverar rätter à la carte. Vid stranden finns även en strandbar som serverar dryck och mindre snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett poolområde med pool, barnpool och jacuzzi. Poolen omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. För er som vill ägna er åt aktiviteter finns här möjlighet att spela basket eller volleyboll.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi
- Tvättservice
- Parkering
- Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan