Kamari, Santorini

Mediterranean Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 447 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor du precis vid en härlig sandstrand på ett hotell med ett fint poolområde där du har vacker utsikt över havet. Här finns två pooler, varav en barnpool, och en jacuzzi. Du bor här i ljusa och elegant inredda rum eller sviter med luftkonditionering och internet. Koppla av med en svalkande drink eller en massage vi poolen. Personalen hjälper dig också gärna att planera utflykter i området.

Kamari är en trevlig ort med en fin klapperstensstrand och en myllrande strandpromenad. I centrum och nere vid stranden hittar ni restauranger, barer och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 3 km från Santorinis flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan dubbelrum (20 – 25 kvm stora), superiorrum (25- 28 kvm), juniorsviter (30 kvm) eller sviter (35 – 40 kvm). Samtliga är ljust och vackert inredda med luftkonditionering, tv, internet, minikylskåp och badrumsartiklar. Sviterna har också hårtork, badrockar och tofflor.

Mat & dryck

Frukost serveras dagligen på systerhotellet Mediterranean Royal, som ligger 150 meter bort från hotellet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Här finns ett poolområde med pool, barnpool och jacuzzi. Poolen omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. Du kan njuta av massage och i personalen hjälper dig gärna att planera utflykter i området.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Luftkonditionering

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

  • Biluthyrning

  • Utflyktsdisk

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.