Kamari, Santorini

Blue Sea Hotel & Studios

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 345 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Blue Sea i Kamari på grekiska ön Santorini är ett enkelt men omtyckt hotell nära stranden. Här finns ett fint poolområde med solstolar och parasoll. Hotellet drivs av en familj och består av rum, enrumslägenheter och tvårumslägenheter. Alla rum har luftkonditionering och i lägenheterna finns en kokvrå. Om morgnarna serveras kontinentalfrukost i frukostrummet och under dagen kan ni ta en drink i hotellets barer. En av dessa ligger lägligt vid poolen så att ni inte behöver gå långt för att släcka törsten.

Kamari är en trevlig ort med en fin klapperstensstrand och en myllrande strandpromenad. I centrum och nere vid stranden hittar ni restauranger, barer och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Kamaris strand ligger bara ca 100 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 5,5 km från Santorinis flygplats.

Boende

Här bor ni i rum, enrumslägenhet (studio) eller tvårumslägenhet (1 bed apartment). Alla boendealternativ har luftkonditionering och kabel-tv. Lägenheterna har även en liten kokvrå där enkla rätter kan lagas.

Mat & Dryck

Här finns ett frukostrum där kontinentalfrukost serveras om morgnarna. Hotellet har också två barer – en vid receptionen och en annan vid poolen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en fin pool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll.

Övriga Tjänster

  • Reception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.